En fin förmiddag!

Fick lite sovmorgon idag, oerhört skönt och välbehövligt. Käkade frukost, solen sken, men det varma skenet som finns under sommaren har blivit till ett mindre varmt och mer sensommaraktigt, tyvärr.
Jag tog mig per cykel till Mobilia för att se om den snygga klänningen passade mig, vilket den såklart inte gjorde, men träffade på Lisa på HM. Trevligt!
Två minuter senare träffade jag Maria på Espresso House och ytterligare några minuter senare när jag skulle växla pengar så sitter Theresa i kassan! Mycket trevligt att få sig en pratstund på förmiddagen!
Sen tog jag hojjen för att cykla hem i den arga och ganska kyliga vinden, då ser jag Celik utanför BK, detta ställe som jag skytt som pesten, gav hon om en kram och snackad skit. Om jag tyckte att detta ställe var BAJS innan så är jag mer än lycklig över att jag inte jobbar där nu! Och Celik är så öppen och ärlig, det är najs!
Och såklart kom den fd. "mannen" också och skulle in och jobba. Vi snackade lite, han såg inte så glad ut, men han skulle jobba 12-21, så det kan man förstå!

Så efter att ha träffat hur mkt människor som helst som man känner cykla jag hem och käka lite och la mig äntligen ner på min Shakttimatta och njöt, somnade till en stund. Så löjligt skönt att kunna göra det mitt på dagen.

Linköping har fortfarande inte hört av sig, inte för att jag förväntar mig något så jag är inte besviken, men det är en dag kvar av väntandet, sen är det bara att söka till våren istället.

Bara några dagar kvar nu, har inte fattat att det äntligen är på söndag! Tack och lov! Annars hade jag bokstavligen, själsligen dött.

En fredag till en måndag!

En bra kväll blev fredagen trots att jag satt själv och tittade på film, men var riktigt skönt! Dumt av mig att ens orka bry mig om att jag är själv en fredag. Men så ligger det till.

En av de 7 dagarna som ska och nu har avverkats var i lördags- jobbade hela långa dagen. Gick och städade med Lisa och snöade helt in på mat och recept! Hade ju tänkt att jag och Malin skulle äta en lagad middag och dricka vin.
Jag som inte är helt såld på Malmöfestivalen, även om jag nog inte avskyr den lika mkt som jag påstår, fick ett sms där Malin tyckte att man kunde vara där.
Sagt och gjort, vädret var varmare än vad jag trodde kors i taket nr 1 - jag tog av mig min skyddsmundering a.k.a. min kofta för varmt tyckte jag faktiskt att det var.
Vi träffade på både Ronja och Anna innan turen gick vidare till Louisianamatståndet med cayennepepparkyckling och idahopotatis i lime- och vitlökssås. Gott kors i taket nr 2 - jag ville att maten skulle vara starkare, har väl i princip Aldrig någonsin hänt.
Efterrätt - chokladpudding med grädde! Bad om extra grädde - tydligen äter inte folk grädde, fick yttepytte mer.

Vi lyssnade på Veronika Maggio, väldigt härlig släp/sömnig 08-röst. Helt okej, är inget big fan, men helt okej.
Sen kom Timbuktu, gillar hans låter, men inte mer än ngn annan, men fan vad grym han var live i lördags, gjort om sina låter och lagt in favorit dancelåtar. Jävla ös, med risk för att låta gammal. Brukar inte sjunga o dansa på konsert, men då gjorde jag det. Bara glädje o inga tankar på någonting, helt underbart!

Söndagen - jobbade, såklart, vad annars? Var ganska så trött efter dag 6, men la mig på soffan och peppa upp mig själv. Ville ju se Fanfare Ciocărlia (RO), har sett dem en gång innan, lyckades se 20 min, sen gick ja en promenad. Riktigt mysig känsla - en söndag och folket är ute ur hemmen och existerar! Kändes lite mer sommar och lite mer kontinentalt!
Köpte choklad, tryckte bokstavligen i mig chokladen, mådde ganska dåligt.

Måndag - hell on earth day - 9.45-20.15, varför nu denna tiden överhuvudtaget existerar förstår jag fortfarande inte, men lång dag, mer än halva dagen kändes helt okej, sen drog PMS humör o tristess o framförallt tröttheten igång. NEJ jag blir inte trevlig efter alla dessa timmar, nej inte alls på humör. MEN jag fick köpt min Shaktimatta - det var ren jävla glädje det! Och chokladen i soffan var glädjanden den med!

Konstaterande - Tur att jag är ledig imorgon.


Från helvete till underbart! Bara på en dag!

Hell= 10,5 h på damavdelningen SJÄLV. Det är typ som att säga att du har DT:n själv en hel dag. El dylikt. Tack o lov för kollegor som kan och ställer upp.
Mindre bra humör för min del idag, jag försökte verkligen, verkligen tänka positiva tankar och bara tänka, jag kan bara göra det jag gör just nu. Inget mer och inget annat, jag jobbar för en person och inte tre som vi brukar vara på denna avdelning. Tyvärr så funkade ju det ändå ok, men frågan är ju till vilket pris det funkade.
Hade jag inte haft ledigt imorgon hade jag strypt människorna som ifågasatte min kompetens i legginsletande! "Hur länge har du jobbat här?" - Skit i det du. Hittade hon dem själv efter vi letade - NEJ. 

Två oerhört positiva händelser på jobb - Chefen kom in med sin en veckor gammal bebis! Gulle! Så jättelite fin flicka! Imponerad att chefen kom så tidigt trodde det skulle dröja ett tag till, men mycket roligt att äntligen få se lilla pyret. Fattar fortfarande inte den där resan från hennes mage till verkligheten utanför. Det är fortfarande alien att kvinnor är gravida!

Positiv händelse nr 2 Mr Asien, vet ju inte vilken den exakta härkomsten var, frågade om han fick ta bild på mitt blonda hår! Han semestrade i Sverige och det typiska för Sverige enligt honom (och hyfsat många andra) var det blonda håret. Ja, varför inte? 2 min på min långa dag slår jag gärna ihjäl med nonsens! 

Och det superbästa av allt spontanbesök på Tempo med Jonas! Kan inte komma ihåg sist jag spenderade pengar på drinkar ute, förutom vatten om det nu räknas. Tre glas av varierande innehåll och ett gladare humör, alltid samma snack men ändå lika givande. Jonas über alles!
Sjukt trevlig kväll och med hopp om värme i höst!

RSS 2.0