Städa - Götlaborg

Okonventionell städteknik !? - städa lgh på typ rekordtid, har ingen ork till ngt annat efter 9 h jobb o träning. Iaf till den okonventionella städtekniken - Sydafrikansk sherry som award! Precis vad som behövs när man vet att imorgon ska jag vara lika länge på jobb och vara minst lika trött igen.

De första timmarna gick till att hänga om MIN sportavdelning =) yeah äntligen får man fixa lite. Såg inte så bra ut innan... Tror att min trötthet visade sig i kassan på jobb, det där med att leeeee o vara glad o trevlig satt lite väl långt inne idag, även om jag försökte. Till slut kom en kund och sa att hon bara fått tillbaka 13 kr på en femhundring ... jag hade ingen aning.. får se om jag råkat ge henne dryga 4 hundralappar för lite el ej.

I helgen är det Götlaborg som gäller! Varenda gång ngn från Göteborg el dyl kommer i min väg så bara Måste jag anlägga ngn slags Glenn - göteborgska, vet inte om mitt överdrivna dialektförsök går hem, men glädjen är ju fullkomlig när man kan prata göteborgska på fyllan o andra verkar ha kul Åt en ist för med en!

Sååå nu e det duschen som gäller ... måste ju lukta gott med på jobb, räcker inte med att bara le!

NU du!

Äntligen!
Är fortfarande överlycklig över att Högskoleprovet är gjort och är så definitivt över för denna gången. Har t o m fortsatt energi och glädje i kroppen!

Dvs har den den bästa soliga måndagen idag - solen skiner även om det fortfarande är ganska kallt ute så känner jag mig duktig - detta hemska ord egentligen - för att jag är ute och tar vara på vädret. Cyklat runt och kollat på olika byråer som jag velat spana in. De är ju Icke billiga el i IKEA style men just därför kanske de är lite mer intressanta också? Äntligen tagit mig till Drewex och handlat en snygg nyans som jag vill ha till min tavla. Känns sjukt bra, tänkt på detta i månader. Och något som jag längtat efter i evigheter, att äntligen börja läsa, något mer än bara chic lit. Så biblioteket är ju en guldgruva som jag återupptäckt.

Hoppas på att hinna baka bröd (jäkla pretantiöst) och fixa middag!

Helgen var bra den med, trots att det var jobbhelg! Dubbel 25-års fest hos Malins kompis Malena coctail och klänning för hela slanten! Lite förfest med Jonas och grabbarna och sen vidare till KB!!! Yeah!
Söndagen bjöd på sedvanlig söndagsangst men blev mkt bättre så fort jag fick träffa en glad och pigg Challe som bjöd på Svenska Hollywoodfruar och fryst vit chokladmousse.

Så nu har jag berättat hur händelserikt mitt liv är.. !

Analys

Överanalyserande! Men sådan har jag alltid varit.
Som vanligt överanalyserar jag och Jonas allt tillsammans. Men det fick faktiskt mig att komma ner på jorden lite efter några timmar i samma tankar.
Riktigt skönt t o m!

Lite som att njuta av det hela igen! Får se hur länge det håller, men värt varenda sekund!

Rastlös

Städat, dvs dammsugit hela lägenheten... och när man gör det kan man ju alltid försöka liva upp det lite med musik och dansa lite under tiden. Det kanske inte effektiviserar aktiviteten men gör den iaf lite roligare!
Så jag antar att jag gett mina nya grannar rakt över gatan en fin dansuppvisning sådär på kvällskvisten!

Har en massa rastlöshet i kroppen, men ingen att göra av den med! En öl på möllan, biljard, promenad you name it! Det var enklare när man var barn och bara kunde leka och springa ur sig rastlösheten.

Beställt lite böcker på internet, såklart tar det TID innan de kommer. Avskyr väntan, men what to do?
Har ett litet shoppingbeteende som jag inte gillar, el många har det nog. Den tillfälliga glädjen när jag köper något nytt som försvinner efter ngr dagar. Göra mig glad genom att handla, inte särskilt ekonomiskt.

RASTLÖS. I hela själen, hela tiden. Det händer inte något och nu kan jag inte göra ett dugg för att påverka det mer heller.
Mitt liv kretsar nästan enbart runt att komma in på den utbildning jag vill. Vad jag än gör så tänker jag, men OM jag pluggar sen så...

Mmmm tjata om samma sak hjälper inte. Får rita lite istället...


Förvirrat vuxenliv

Tips från mig till dig: Träna aldrig med huvudvärk, den försvinner inte som jag tyckte den borde göra, den blev värre, funderade ett tag på om jag kunde kalla den för migrän. Men icke! Var totalt inne i mig själv när Stephanie R knacka mig på axeln! Såg nog ut som ett stort frågetecken.


Är tillbaka på jobb - mm det är vad det är, man kommer in i det igen på fem röda. Kanske bra det med på sitt sätt! Jag är iaf inte lika bitter som när jag lämnade jobb, alltid något!

Det här förvirrade vuxenlivet alltså! Vad vill jag? Jag vill plugga (som vanligt! Det sägs t o m på nyhterna att det är BRIST läs BRIST på utbildade psykoterapeuter och pyskologer bl a som kan KBT. Jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja! Så upprörd är jag!)
   Vad vill jag mer? Att livet inte ska vara utstakat nu, när jag är 25, jag är ju konstigt nog ung! Jag vill ut och resa! Jag vill göra mer saker innan jag stadgar mig (med vem?). Ena sidan av mig längtar/vill ha familj och en slags tryggad framtid i den mån det går och tycker att det verkar så mysigt med familjesamhörigheten osv.
Den andra sidan vill revoltera mot hela skiten, kvinnan bär störst ansvar och ja, det finns Alltid undantag och tack och lov för det! Men, det ska bli intressant och se hur min generation hanterar familjesituationen. Kvinna/Mamman är fortfarande den som tar mest ansvar i hemmet oavsett. Sen finns det ju ett litet hopp inom mig själv att det ska bli annorlunda om jag får familj? Dock är jag en cynisk människa.. så mja. Blir väl inte så. Får jobba för det helt enkelt!
   Så från 25-års ålder upp till 30 vill jag bara leva ansvarslöst och ha kul? Ett tag iaf, men sen vet jag att jag kommer vilja ha mer!
Tycker det är intressant att jag pratar barn när jag inte en enda gång har haft tanken på att jag vill bo ihop med en annan människa någonsin. Men vem är sämre än att den kan ändra sig? Är väl helt enkelt inte redo i unga år.



RSS 2.0