'jag har en bok jag ska läsa'

När någon slår huvudet på spiken, dvs i detta fall Gudrun Schyman, då efterapar man gärna:

'...ett råd jag gärna ger till unga tjejer, lägg inte ner all er tid på killar, ... nästa gång någon frågar om du vill hänga säg istället; nej det vill jag inte, jag har en bok jag ska läsa.'

Det är dit jag vill komma, mitt manshateri är icke vad det har varit, tack och lov? el tyvärr? Det jag vet iaf är att jag verkligen borde ta det till mig och skaffa mig lite distans till det hela. Chilla helt enkelt, inte för att jag någonsin klarat det en längre stund, men det är bara att öva.

All den energi jag lagt ner/lägger ner på detta mansfolk resulterar/har resulterat i vadå? Inte ett jävla dugg, el jo, erfarenhet? Lägg ner skiten för jag är trött på det.
Konstigt nog lurar jag mig själv, dessutom riktigt enormt skickligt så att jag inte fattar det förrän nu, jag har i smyg, gått och haft en massa förhoppningar, och när de inte infrias blir jag besviken - man SKA INTE bli besviken när man har kontroll på situationen och är lite lätt Sval. Men nu har jag då lyckats med det iaf. Shame on me för att jag lyckats lura mig själv.

Det får bli skärpning nu.

Sommar

Jamen nu leker livet - det är sommar och sol och man kan inte sova på nätterna trots 4 öppna fönster! DÅ vet man att det är sommar! Men det är det värt!

Helgen har varit sjukt bra! Den inleddes med att få träffa Asal och spontant käka middag på Möllan, alltid skönt när någon annan lagar ens mat. Var väldigt trevligt att få sitta och snacka lite skit=)
Dagen efter var det Lomma beach med Nikola, Josse och Ahmed, svettigt värre, ledde till årets första 3 dopp. Sanslöst kallt men välbehövligt.
Kvällen bjöd på förfest hos mig, helt plötsligt hade jag dessutom bjudit in min granne och hans kompis, blev en väldigt lyckad kväll med Malin, Maria, Mirza och André på Båten.
En speciell Dj ( eller bara kvalificerat skitsnack ) förgyllde tydligen stället och då hade även inträdet höjts till 150 kr. Hade i vilket fall väldigt kul, även om diodväggen medförde viss förvirring.

Nu önskar jag bara att jag lyckas pricka in dagarna då det är soool ute men lär bli svårt när man jobbar helg!

Får se om det blir Debaser ikväll med tjejerna el bara parkhäng=)

Adieu


nu är det nock!

Nu är det fanimej nog!
Har svalt min stolthet, vilket inte händer alltför ofta och nu är det bara nog.

RSS 2.0