1:a advent



Kändes som en söndag idag fastän det är måndag. Men kanske positivt då kommer ju veckan gå fortare antar jag!

1:a advent - gick av stapeln igår. Jag lyckades, sömnbristen till trots, pynta mitt hem. Senare bar det av till mamma o pappa för middag och julfika! Glögg, nybakat saffransbröd, pepparkakor, kan det bli bättre?
Lyckades hålla mig vaken och se Zlatan göra mål! Sen somnade jag lite lätt på soffan, så skönt när man kan göra det!

Helgen var ju helt perfekt! Massa god mat och resesnack!!! spex och utgång! Och min efterlängtade tequila! Prövade på White vilket jag var väldigt emot eftersom det är på Slagt. Men det var sjukt bra musik och roligt sällskap! Tyvärr var resten kass - men det andra vägde över! T ex varför kan man inte betala med kort för inträdet? Gissa om man tappade mkt folk på att det kostade 120 kr och att obygden runt Slagt inte har en automat nära till hands!

Iaf! Nu är det dags att sova sött o vakna pigg till brandövningen! Dvs-- vara förberedd för rollspell.. isch.

Hakuna matata!

Fetstressigt idag med hästar och skit och jäääävligt många kunde som gärna ville ställa totalt irrelevanta frågor ... typ finns denna i en annan färg, har du inte den storleken...?
Bryr jag mig? - Nej!

Såååå iaf. Men alla hästar och växande klädberg däremot gick rakt in i hjärtat. Stressad som få o hjärtat dunkade på... Jeeesus vad jag är fyndig.
När jag som bäst håller på och dra mitt - kom och hjälp mig och dö/jag hatar världen -mantra för mig själv så kommer en afrikan och fågar om allt är bra? Jag svarar att jadå allt är bra!... LÖGN. Han svarar: Vi afrikaner ljuger aldrig!

OKej! Alltså dagens läxa - Afrikaner ljuger aldrig!

MEN sen kommer man hem och lägger sig på soffan med ett stort glas vin och tänker.. Hakuna matata! För vem bryr sig att det är jag som ska ta hela helvetet direkt på morgonen imorgon?


Sluta upp och stoppa köttbullar i näsan!

Någon mer än jag som kommer ihåg Roosters/Roasters (?) barnsång som gick på tv4:s morgonprogram! Favorit sen länge! Lyssna och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=ftctuLJl4mg



Thaimassage!

Fick den briljanta idén att använda mitt friskvårdsbidrag innan det går om intet, har dessutom haft ont i ryggen i två dagar för att jag lyft alldeles för många tunga kläder samtidigt... bättre att gå två gånger...

Sagt och gjort, Sukothai på Nobeltorget hade en ledig tid jag kund få. Traskade ner i regn och rusk mot äventyr. Den söta unga asiatiskan som masserade mig pratade bara engelska med mig, så det kändes ju nästan som att vara utomlands.
Vet inte hur många ggr jag sa att hon var duktig, helt grymt hur mkt kraft det kan finnas i en så liten kropp!
Efter att jag kom hem hade jag träningsvärk i kroppen efter hon knådat och stretchat mig i en timme. Fantastiskt!
Hon vände mig bl a upp i luften, låg med huvudet och en del av nacken i britsen sen låg jag nästan som i fosterställning och hon lyfte upp hela min kropp, stretchade sjukt skönt i ryggen!

Den här körde även min massör på mig... svängde en från sida till sida och ryggen knakar skönt

Efter min massage var jag trött och lite mör, tog det lugnt på sofflocket till det var dags att gå och träna. Under träningspasset var Friskis och Svettis mediansvarige där, dvs, fd. Ulla Bella sekreterare, om nu ngn undrar var han har tagit vägen efter alla dessa år. Så med en kamera upptryckt i huvet blev det inte enklare att stå och hålla balansen på brädan på ett ben med en tung vikt på huvudet, hoppas det blev en bra bild!
I omklädningsrummet efter passet träffade jag på Mama-Annika och Mama-Maria som varit på mammagympan. Trevligt med cykelsällskap hem!

Robins!

I ganska bra tid var vi ändå när vi, jag, pappa och Malin, körde ner till Västra hamnen för att se inspelningen. För där var det ju sist vi såg det. Men icke!

Pappa ringde biljettkassan och jag försökte hitta adressen på internet i mobilen. Till slut får vi då reda på att det var på Svt vid Jägersro som inspelningen skulle äga rum. Jeesus, och vi var i Västar hamnen, det var lite trafik men polisbilar överallt, vilket kanske inte hjälper en att köra fort i trafiken.
Snabbt som tusan kom vi dit o hitta en parkering. Vi kom dit alldeles lagom en väktare visade oss vägen och vi kom högst upp på en trappa och nedanför stod publikuppvärmaren och ett hav av folk!
-Hej, ursäkta vi är sena! Har aldrig passat bättre.

Programmet var roligt och det var skönt att bara sitta och le i en timme =). Och tack för bra sällskap!

Den tidiga 25-års krisen?

Den hyfsat totala förvirringen hägrar fortfarande i mitt liv. Typ livskris lagom efter att man faktiskt insett att man är singel och ska ta tag i sitt liv. Kanske är det en för tidig 25-års kris? Säg den som vet, eller fråga mig när jag kommit ut på andra sidan!
Eller den kanske inte är för tidig? Jag fyller år i februari. Det är bara 3 månader tills jag avverkat 1/4 av mitt liv och lagt två seriösa förhållanden bakom mig... jävlar den tanken har inte slagit mig förrän jag skrev den nu.

Skit också.

Men jag vägrar - ge mig - el just för stunden har jag delvis gett upp lite. Detta var vad jag ville för bara några månader sedan och vill egentligen fortfarande, men måste det, allvarligt talat, vara så svårt?
Förutom mitt eminenta ältande, vilket ju aldrig verkar ta slut, så verkar det ändå gro ett litet litet litet hopp om en ljusare framtid?

Jag känner mig oerhört kvinnlig och nästan lite väl förutsägbar när jag säger att jag inget hellre vill än att hitta mig en snygg, rolig, händig - inte en massa valkar på händerna, SMART, intellektuell och underfundig hunk = sexig kille som gärna ligger inne med lite brains att berika mitt liv med.

Såhär ser min framtida kontaktannons ut:

Du snygga man med en kropp som en gud alt. vältränad och hyfsat normalbyggda - gärna över average - man kan gärna höra av dig när du kan överraska mig med din intelligens och humor du får gärna ha långa behag som jag kan låna då och då. Framförallt ska du acceptera mig förbehållslöst och gärna omfamna mina mindre attraktiva sidor = nojjor och aggressiva utbrott som kan komma dagligen. Ger du mig allt detta är jag din på obestämd tid!

Svar skickas till "Lucky You".

Och då för att tillägga - mitt liv blir inte helt bara för att en man finns med i det. Man tusan i det vad jag är ett litet flockdjur som vill leva i tvåsamhet. Hellre kämpa i motvind tillsammans med någon än att ha medvind ensam.

Snart får det vara nog.

Jag fattar nog inte riktigt vad det är jag sysslar med.
Ta mig förbi den här perioden. Samtidigt är det lika bra jag har den och kommer igenom det starkare o visare... eller något sådant!

Vart är man på väg nu då?

Vet inte vet inte vet inte vet inte....
Vad sysslar jag med? Vet inte vet inte vet inte....

Är inne i någon enorm tankeperiod. Revolutionerade? - Nej, absolut inte, men desto viktigare att gå igenom. Men det tar tid, och jag är en otålig människa som vill skynda långsamt. Alltså full av motsägelser.

OM jag nu ska satsa, vill jag satsa 110%, men vet inte om jag kan göra det, eller orkar/vill?

Mest konstruktiva lösningen på det hela - festa hela tiden. Perfekt lösning?



RSS 2.0