Mjau

Antingen är jag enbart besviken, eller så har jag insett min absoluta förmåga att gömma saker för mig själv, rättaresagt vara väldigt selektivt naiv.
Skit också.

stolt cyklist-spinnist

Är oerhört stolt över mig själv! Idag gick jag på ett spinnpass, detta har jag undvikit i en sisdär 5 år el mer. Dvs. mitt första möte med spinncykeln var inte en hit! Kommer ihåg små fragment av timmen som spenderades på den.. dvs.. det var tungt tufft och jävligt! Svetten rann vattenflaskan drack jag upp de första 10 minuterna och resten av passet trampade jag bakåt i ren överlevnad!

Idag däremot gick det mycket bättre! En hurtig grabb nickade och log - börjar bra med en okänd människas välvilja! Svettades som en gnu och kämpade mig över backar och krön och jag överlevde! Tog inte i för kung och fosterland, men ändå liite.
Efteråt kände jag mig jäkligt stolt och den hurtiga grabben jag mig ett colgate smile och undrade om det gick bra för mig! Firade av ett svettigt leende tillbaka!
Sen skulle jag sätta mig på min egen cykel och cykla mina fem minuter hem - jävlar i havet!
Mina lårmuskler kändes mer som tjocka klumpar och absolut inte tillhörandes min kropp. Kändes som om jag cyklade med 2 avdomnade benstumpar. Helt galet. Får se hur det är imorgon med tanke på hur det känns redan nu!

Men skit i det! För nu är det tusan i  mig SOL!

Solmys

Jamen!!
Då håller kidsen på att ta studenten för fullt! Och jag är i vanlig ordning lite avundsjuk! Tänk att få uppleva den bästa dagen i sitt liv igen!
Det var ren och skär glädje att skolan ÄNTLIGEN var över och att dessutom få slippa en del människor som man inte ha och göra med. Det var också en stor sann glädje!

=) tänk att få känna att allt var möjligt igen, att hela livet, naivt nog, låg framför en!

Men istället kommer man till jobbet där det råder fullständig kaos! Fick göra om min a-yta mkt trevligt! Men blev inte riktigt färdig, vet inte när det finns tid för det dock!

Men det extremt stora glädjeämnet är ju ändå solen och vädret. Allt det andra bekommer mig inte det minsta så länge det är vackert strålande väder som man har tid att njuta av!
Idag började jag jobba kl 13, i sann svennebanan anda la jag mig på gräset på gården där jag till slut fick jag sällskap av en dam från en av trapphusen!
Gemytligt och bara så åhh MYSIGT! Låg och tänkte på stränder och Frankrike och barndomsminnen!


RSS 2.0