Potenskarta

Dagens upplevelse: jag var på företagshälsa på arbetstid - alltid trevligt att göra ngt annat på arbetstid!
I väntrummet hade jag roligt med en potenskarta! Fantastiskt! Det objekt som stod ut allra mest i rummet t o m. En plastskiva med 4 olika instanser på potensen - dvs från superkass till hårt o glatt! Förutom en liten text fanns där skummgummi/plast el dylikt (ni vet sådant man gör stresshjärtan av som sväller upp sig igen) i olika blå nyanser och olika hårdlek... mycket roligt att kunna sitta och bedöma om ngn man ngnsin träffat behöver lite hjälp genom viagran - tyvärr har jag nog fan gjort det. Men men!

Sticket i fingret klarade jag t o m av men var ganska stressad så mitt blodtryck var ju högre än vad det brukade vara - och det är ju det jag vill ha hjälp med. Alltså - sticka mig i fingret lite då o då bör hjälpa.

Förutom hälsobesök har Malmö även fått besök av lilla Lövis som fyllt år denna veckan så det blev förfest hos mig med Elin, Challe, Anna, Malin och mr Kiwi - Alex. Blev kanske lite mer rund om fötterna än vad jag räknat med! Men hade iaf väldigt roligt!!! Dagen efter var kanske inte 100% lika kul, men bjöd även den på fina stunder o god mat. 
På söndagen tog jag mig hem till mammsen o pappsen för söndagsmiddag - tre rätters gottegott!
 
börjar nog bli gammal, jag är så himla trött - klockan är ju redan 21.43.


Kiwi, Göteborg och teater

Ja då var den försvunnen kiwin då äntligen upphittad! Killar och deras fantastiska kommunikationsförmåga!
Konstigt nog kändes inte märkligt att träffas efter 3 år!!!!! Alex som kommer från Nya Zeeland, träffade jag och Malin i Australien när vi var där och reste! Trevligt grabbgäng, som konstigt nog allihopa pluggade till antingen läkare el advokater! Vilket kanske inte märktes just där och då!

Jag, Malin och Alex tog oss en öl på Möllan och snackade resor och vad man nu än sysslat med under 3 års tid! Gick mycket bättre än förväntat! Och väldigt bra att man får öva upp sin engelska igen, vilken kan kännas lite ringrostig men någonstans i bakhuvudet ligger det iaf.

Tillbaka till gammalt så var helgen i Götlaborg wonderful! Mycket billig sushi två dagar i rad och världens bästa uteställe med "zigenarmusik" som jag ville kalla det (påminner lite om musiken som bl a finns i svart katt, vit katt osv)- kan verkligen inte komma på vad musikstilen heter - vi kan säga att det är världsmusik, allmänt och bra.
Hur många lussebullar tar det för ett löv och en kissi att däcka i en soffa? Mycket underhållande dagen efter var jag lagom folkvänlig, ville väl ungefär att alla skulle dö i jordens undergång el så. Speciellt skrikande barn. (no offence).

Idag fyller lilla Lövis 25 och nästa vecka fyller Malin 25 år. Det är ingen billig månad det här! =) men det gör inget.

Ett litet ps. gick på teater med Sallis - All you need is love, personer som har problem med KBT-personer el ämnen kan ju gå direkt el dyl. Men tyckte det var en jättebra föreställning! Även om teaterSallis inte kanske var lika imponerad som jag.

En lek - ett spel för gallerierna

mm mmm mmmmm... spela spel? leka en lek? tänka så det knakar och undra så det brakar!
Alldeles för mkt tid åt inte så mkt alls egentligen om man tänker efter!
Lev i nuet.

Jag har oerhört svårt att leva i nuet. Ikväll var en av de gånger då jag levde i nuet, genuit glad och gladdes åt att jobbkompisar kom dit och att allt var riktigt trevligt! Så som en Valborg ska vara!

Nu menar jag detta ärligt - hur lever man i nuet? Lär mig! Jag behöver verkligen veta det! Livet hade blivit oerhört mycket enklare att leva!

Har någon tips - ge mig!

RSS 2.0