Outside the box på IKEA

Veckan.


Helgen - hade hyfsat trevligt må jag då säga... Bio på fre med Nikolack som jag alltid har roligt med och underhållande med våra snygg glasögon (såg Avatar 3D)! Med risk för att bli dödad, filmens scenerier var väldigt vackra och fantasifulla, men som film i övrigt inte mycket mer än helt ok. Ingen ny historia, inget nytt djup, men absolut underhållande. Nikola somnade och jag blev ballögd kändes det som! Sevärd.

Lö fin den med, jag är lite förundrad själv hur många stora tankar man kan tänka på bara någora få dagar som kan få en att känna på olika sätt. Blev en massa snack med Caroline =) mycket trevligt.

Sön blev min stora fixaredag. Fast jag kanske egentligen inte fixade så mycket, men snälla pappa fixade till saker! Och sen blev det IKEA, alldeles för mkt folk, men kanske inte borde väntat mig något annat?
Åkte taxi hem, och fick en chaufför som hette Sheriff i efternamn - hur najs är inte det?
Han kom från Uzbekistan, intressant tänkte jag, och fick höra om hans bakgrund och höra en uzbekisk saga - allt på en taxifärd! Brukar prata med chaufförerna jag åker med, finns många intressanta öden som man inte alltid förväntar sig. 

Ikea tanke - var på toaletten, en kvinna tar med sin son in på toaletten, helt okej, vidare kommer sedan en man in på damernas och tar med sig sin dotter in på toaletten, med ens undrar jag om detta egentligen är okej? -Fullt medveten om att jag sitter fast i könsrollerna precis som alla andra. Men med ens reagerade jag för att en man kom in, han däremot kanske gärna inte ville ta med in flickan på en herrtoa där det dessutom finns en ränna. Tankevärt - think outside the box.




 


Gympa och lite annat.

Det var sol ute idag, Elna hade en väldigt fin sminkning på ögonen vilken jag fick chans att studera noga under vårt möte idag - tro inte att jag inte lyssnade, men jag måste få vandra iväg ibland i tanken.

Gjorde mig ett försök ut i polarisvinden, tur för mig att Stadsbiblioteket ligger nära jobb. Kul då att boken Såklart inte fanns inne. Men kanske inte borde förväntat mig något annat? Jag kanske är lite snål? Kanske borde köpa den? Jag menar har jag nu gett mitt ord på att jag ska skaffa mig den så får jag ju göra det med! Får se om päronen har den kanske?

Gjorde en kulörkupp på jobb idag, pytsa till med lite färg på bordet på ** och ändra om en del på min avdelning, hade jag egentligen tid till det? Nej, men trött på den känslan, bus är mycket mer kul! Är iaf mycket nöjd!

Imorgon ska jag använda mitt presentkort på Gildaskolan, ska få mig en ansiktsbehandling á 90 min. Hur det kan ta så lång tid vet jag inte, kan ju alltid hoppas på att de har en LÅNG massagedel då. Ska bli riktigt najs! Får se om man får sig några överraskningar, kan ju hoppas på att jag INTE svimmar denna gången iaf.



Hmm... imorgon är det skivstång kondition.. vilket man ju kan se fram emot på mer än ett sätt. Miami Vice är det enda jag säger.

På tal om gympa, jag vet att jag redan skrivit om detta en gång, men det är SÅ fantastiskt roligt och frigörande att se allas olika stilar. I love it! Och ja, ibland, eller kanske ofta, skrattar jag åt dem, ve och fasa. Men egentligen inte helt genomelakt, men det är så kul att se någon studsa en halv takt fel i en timme, det är en prestation. Sen vet jag ju inte om jag själv ser ut som en förstoppad korv när jag gympar, men då bjuder jag på det!

Fest med jobb!

Ja jäklar vilket liv det blev! Hade otroligt roligt!
Tequilan var inhandlad och humöret på topp! Allahanda bilder togs, vet liksom inte riktigt varför jag gjorde vissa saker... typ slicka upp Baileys från mitt golv? Men man får ju bjuda på sig själv så att säga!!
Kommer även ihåg att ngåon bet mig i armen? Misstänker starkt vem det var...
Tack Elna för att du fixade en frisyr that looked fierce! Kände mig skitsnygg!
Jag har alltid sagt att jag ALDRIG ska gå till Harrys - 45+, men tji fick jag! Det var inte så mycket folk, men mycket större än vad jag förväntat mig! Till råga på allt, dvs, den mogna åldern som stället skulle uppbringa, drog någon mig i håret. Varför? Och jag var så himla glad och trevlig att jag tog en killes hand och kysste den och fick mig en likadan tillbaka!

Sidestory - i väntan på taxin till stället kom jag på att jag glömt mina vantar, skulle bara springa o hämta dem snabbt, råkade dock trilla på vägen ner, har ett argt blåmärke på min arm och det värker lite fint i ryggen efter trappsteget. Men men skam den som ger sig! Allt annat var bra!

Jag blir alltid bakis dag nr 2, var igång igår och städa lgh igår och käka på restaurang med päronen och åkte hem till Asal i Lund och kom hem väldigt sent. På kvällen/natten börja jag må blä. Hela jobbdagen idag har gått i zombiens tecken, jobba kan jag, men närvarande är jag kanske inte!
O idag slutade Lars hos oss och ♥ Mrs Cat var och sa hej, hon ska ju också försvinna ett tag!

Mm.. bästa avslutet på dagen - McDonkan och soffan!


Fest!

Och mitt i allt bläande från min sida - så har jag ju "offrat" mig o mitt hem att agera förfest/värdinna! Ska bli riktigt roligt att umgås med jobbkompisarna utanför ens andra hem!
Och det ska framförallt bli roligt och se hur folket beter sig under kvällen.
Min kamera ska definitivt laddas iaf!



brain-frustration-sömn

för djävulens!

Kan min hjärna låta mig vara ifred? Sluta tänk på vad du än tänker! Bitte!
Allt tänker jag på verkar det som. Precis allt och ingenting.

Tvåsamheten som är lika bortblåst som mitt hopp om livet. Jag dör inte av att vara ensam, men jag vill ha närhet! Typ ge mig en kram, jag kommer vara tacksam! Ska det vara så svårt?
Utbildning, please, låt mig bara få lov att komma in och iaf få testa om det är ngt för mig! Det är det enda jag begär!
Jobb - står och stampar på samma plats som innan, frustrerande och icke givande. Vem kan göra ngt åt det? Jag. Varför gör jag inget åt det då? Feg.
Livet i allmänhet, kan det inte bli lite ljusare ute, bara lite? Någon slags ljusglimt?

Ljusglimten för stunden - Sydafrika i mars. DÄR har vi en ljusglimt om något! Lämna polarSverige för fria djur och avkoppling.

Ljusglimtar finns det alltid. Men jag vill bara starta på något nytt och känna att jag är på väg någonstans. Inte bara något tillfälligt utan satsa på något. Det är vad jag vill!

Och allt detta snurrar och ältas på miljarder vis.
Sov på det om du kan!

RSS 2.0