Fjärilar i magen och lurandet av tiden.

Nu sitter jag här en halvtimme innan jag ska ge mig iväg för att hämta upp Elin. Jag sitter vid datorn och skriver nonsens bara för att det är så jag. Tidsoptimisten/the freudian slip girl har tagit över hela min hjärnfunktion vid detta tillfälle.
Bara jag skriver det dunkar hjärtat lite extra, det är såhär jag edgar i mitt liv. Strider mot klockan i en redan förlorad kamp.

Men allt detta betyder egentligen bara en sak. Jag är nervös mina små fjärilar i magen flyger runt som bara dem kan göra. Det här ska bli så otroligt roligt och packningen har jag redan justerat ett antal gånger, istället för att ta bort saker har jag snarare rumstrerat om och lagt till saker.

Nu bär det äntligen av! Lövet och Kissie ska hitta sig själva i Asien och genomgå en soul search utan dess like och bli ett med naturen. Eller så blir det bara som det brukar bli man stänger ner och tar en extra drink och tycker att det är nu jag är så fri jag bara kan vara och njuter lite till.

www.resdagboken.se alias: KissieochLovas

Last night home

Då var det sista dagen på jobbet igår. En liten tår letade sig fram när jag fick min blomma och min present. Känns väldigt konstigt att jag inte ska komma tillbaka dit igen efter min semester. Kommer sakna mina små pärlor. Samtidigt så är det roligt med en ny utmaning på Storgatan. Något att se fram emot när jag kommer hem från min resa.
Plus att det är december, favoritmånaden av dem alla, upptrappningen till jul och alla fina människor som kommer ner från sina pluggstäder.

Jag och Lövas ska åka till Asien sjukt underbart! Kunde inte komma lägligare att få komma härifrån och få ladda batterierna och bara landa lite. Vi kommer att ha så roligt=) har fjärilar i magen och ryggsäcken väger helvetes för mkt.

Ska försöka packa om den igen! Tjo!

Ska se om jag kan lägga upp en resdagbok... fast samtidigt undrar jag hur mycket internet Borneo har.. men ja vem vet? En näsapa kanske kan assisstera.
By the way har jag läst att på Borneo där är man kända för att krympa huvuden iaf på 90-talet. Och speciellt åtråvärda var kvinnor och barns huvuden, det enda positiva med detta var ju att dessa två kategorier ansågs mer heliga. Fast samtidigt... offer.. som vanligt. Jaja

Nu är det middag med det lilla Lövet och Sallis!


Hänt mycket.

Gud vad det har hänt mycket på väldigt kort tid!

25-års krisen ligger mer i bakgrunden än i framkant - alltid något positivt med det. Och detta tack vare att helt plötsligt börjar ändå lite problem/hinder på vägen nysta upp sig lite.

Ansökningar till både England och Sverige är färdiga. Ska bara få mig en adress till England så är saken biff. Det vill säga ingen mer ångest över det. Är utom min makt.

Har fått fast anställning och det på Storgatan! Har varit på studiebesök och allt kändes så glatt, roligt och framåt! Fick t o m välja avdelning! Fick tillbaka min Logg, Sport och Divided Red. Vet inget om Red. Men det blir bra det med. Gick därifrån med ett leende på läpparna och kände att det här är något att se fram emot. Speciellt eftersom jag slängs in direkt efter min semester i butiken och den är nyöppnad! Men ska bli otroligt skönt att ha något kul att fokusera på!

Gjorde HP-provet. Jag fick 87 poäng vilket iaf är en höjning med 11 poäng har jag för mig! En höjning i vilket fall som helst sen får vi se vad det blir för normering på det hela. Men glad och riktigt jäkla stolt över mig själv är jag! Var inte ens särskilt trött efter dagen hade bara energi kvar att ge! Hoppas bara på att det äntligen kan vara avgörande för mig!

Och sen till det bästa! Resan!! Kunde inte komma vid ett lägligare tillfälle. När en del annat är kaos ja då lämnar jag landet i bästa tjyv-anda! Malaysia, Borneo och Filippinerna med Lövas.

I'm never alone, not even in my underwear

Om du någonsin känner dig ensam kan du komma hem till mig och bosätta dig i min garderob. Precis som de små äckliga pälsängrarna har gjort. Att frysa kläder i ett dygn och att försöka sanera sin garderob är väldigt tidskrävande och hatet mot dessa äckliga brunrandiga look-a-like silverfiskar är ju ganska påtagligt.
Samtidigt kan det ju alltid vara lite mysigt när man ska ta på sig sina trosor och ser att någon redan har varit där och nafsat lite...  I'm never alone, not even in my underwear.

Dagens samtal på jobb: en man ringer och säger med en släpig röst: "jag undrar om ni säljer den gula storleken på tamponger, du vet ministorleken?"
Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta honom i örat eller bara börja diskutera eventuella hålstorlekar. Undvek bådadera och bad honom vänta så att jag kunde kolla.

Var med päronen på Robins, jag som hade hoppats på att få flåsa lite över Martin Stenmark fick ju mig en överraskning när det blev Anders Jansson och Karin Hübinette. Skrattade och skrattade, hade säkerligen inte varit lika kul om Stenmark varit där, humor före allt helt enkelt.

Idag fick jag mig ett infall att jag skulle ha på mig mina nyinköpta stövletter. Mmm... tanken var god och i för sig var jag skitsnygg i dem men jesus, sen när har jag styltat runt på +10cm klackar? När? Det gick väldigt bra kunde t o m gå i dem och tänka sig, jag haltade inte en enda gång. Kanske så jag ska rädda mitt knä? Min kollega skrattade åt att jag fick en söt liten rumpa tack vare mina skor. Ser man! Några skor att gå ut i? Success.
När du inte kan tala för dig själv får rumpan göra jobbet åt dig I guess.


Nya nyheter och överraskningar, på en och samma gång!

Precis som ett Kinderägg vill jag vara både en överraskning och ett choklad (och en leksak... kanske inte?) på en och samma gång! Wunderbaum på den!

Håller på att överraska mig själv redan nu! Tänker större tankar och viker av åt både höger och vänster dvs tänker inte bara åt ett håll. Försöker nysta upp det där stora garntrasslet i huvudet. Evighetsprocess.

När man inte är nöjd då får man göra om! Man får strunta i det som har funnits och börja på något nytt!


http://www.svenskbladet.se/ 

Den nya tidningen alla bör läsa?

RSS 2.0