Gympa

Det är så fantastiskt roligt att träna ibland - inte alltid för träningens skull utan för folket som är där!
Jeeesus vad det finns olika stilar! Riktigt underhållande!

En står och stampar som om det fanns tusen små myror på golvet en annan tar själva "gå-steget" tre nivåer upp och nästan studsar upp och ner och är högröd i ansiktet av ansträngning en tredje ser mer ut som en banan på semester - typ tittar lite slött på instruktören och gör det lite halvdant. Men favoriten av alla är ju personen som ALLTID oavsett om det är taktfasta Magnus Uggla el Rammstein så ska det HELA tiden hoppas, gå och springa i OTAKT.
Hur man lyckas förstår jag fortfarande inte! Om alla andra i en grupp går i samma takt, märker man liksom inte hur alla andra gör - menar inte att personen försöker eller ens vill stå ut... Men ja det borde ju vara enkelt, eller?

Ska försöka lägga mig i tid för att ladda för 11.00-22.30 imorrn...

Auf wiedersehein

Nej, no, njet, ne, hayir, ei!

På hur många sätt och gånger kan jag säga NEJ - Utan att en annan person förstår? Tydligen många gånger utan att det faller igenom. Och inte ens när jag säger nej så fattar man. Vad gör man då?


Man blir lite irriterad men mest full i skratt av någon annans dumhet.
Tyvärr, men så är det.


Lobotomering tack!?

Om jag bara kunde sluta tänka så himla mycket.
Hit och dit - samma sak, varje dag nu. Är fruktansvärt tjatigt och jag hatar när det är tjatigt - även om det är min egen röst i mitt eget huvud som tjatar.


Ska försöka börja imorgon som en ny dag - el ngt sådant.



Jag vill vara långledig utomlands el ngt, kanske t o m jobba där - el nä det vill jag inte alls, men ledig från jobb utan dåligt samvete hade ju varit helt underbart!

Chokladpaj med hallon!

Vad sägs om det?
Har varit igång hela dagen, jobbade en liten sväng, problem, blev arg, försökte o lyckades hålla mig lugn och tyst. Fick ge mig själv en klapp på axeln!
Tvättade, påbörjade pajen, gick och tränade, kom hem och fortsatte pajen, dammsugade, lyssna på musik.
Är ganska trött och snurrig i skallen, men för en gångs skull en bra måndag! Och hyfsat effektiv även om det aldrig känns så själv. Och just det, har äntligen bytat mitt sommartäcke till vintertäcket och slängt ner mina vårjackor o tagit upp steg 2 i höst/vinterjackor.

NU ska jag göra mig iordning.


gå vidare?


'Ett lyckligt slut kan vara att faktiskt bara gå vidare'. (He's just not that into you 2009)



Gå vidare, till vad och från vad? Är det dags att röra på sig? Är jag för feg? Eller vill jag bara inte?

Uttråkad, men samtidigt ingen större lust att förändra, utan mer förbättra och satsa på det nya som har blivit viktigt.
Jag.

RSS 2.0